ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Λόγω της εμφάνισης του νέου κορονοιού SARS-CoV-2 ο οποίος προκαλεί την νόσο Covid-19 η επιχείρηση Γενειάδης Υπηρεσίες Καθαρισμού εφαρμόζει τις ακόλουθες πρακτικές απολύμανσης :

  • Στους χώρους γραφείων όλα τα πόμολα πορτών αλλά και επιφάνειες γραφείων καθώς και καρέκλες γραφείων και καρέκλες και τραπέζια αιθουσών συναντήσεων καθαρίζονται και μετά απολυμαίνονται με απολυμαντικό υγρό με άδεια Ε.Ο.Φ. και επιτυχή δοκιμασία στο πρότυπο EN 14476 για αντιμετώπιση κορωνοϊών (Cif  professional 2 in 1 Concentrate  της Diversey Unilever).

Δίνεται έμφαση στα σημεία που ακουμπάνε τα χέρια.

  • Στις κουζίνες όλες οι επιφάνειες καθαρίζονται και μετά απολυμαίνονται με απολυμαντικό υγρό (Cif  professional  2 in1 Concentrate  της Diversey Unilever).
  • Στις τουαλέτες εκτός από τον καθημερινό καθαρισμό και απολύμανση των διαφόρων επιφανειών με χλωρίνη (λεκάνες, νιπτήρες, πλακάκια, πόρτες ) απολυμαίνονται με χλωρίνη και όλες οι επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τα χέρια (πιγκάλ, πόμολα, βρύσες, μηχάνημα χειροπετσετών η θήκες χειροπετσετών).
  • Το προσωπικό καθαριότητας φοράει πάντα μάσκες και γάντια. Οι ενδυμασίες εργασίας πλένονται καθημερινά μετά την χρήση.
  • Σε κάθε επιχείρηση που συνεργάζεται το συνεργείο χρησιμοποιούνται ξεχωριστά πανάκια. Τα πανάκια πλένονται καθημερινά στο πλυντήριο στους 60 βαθμούς σε πρόγραμμα δυόμιση ωρών.

Οι παραπάνω εργασίες σε συνδυασμό με την προσωπική υγιεινή του καθενός είναι σύμφωνα με τους ειδικούς η καλύτερη μέθοδος πρόληψης.