ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Ο καθαρισμός γίνεται από εκπαιδευμένο προσωπικό, πλήρως ασφαλισμένο, και σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης στις ώρες που εσείς επιθυμείτε.

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και εργαλεία καθαρισμού, και με συνεχή εποπτεία έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Έτσι επιτυγχάνεται την υγιεινή στο χώρο σας και την διατήρηση του κτιρίου σας σε άριστη κατάσταση.

Καλέστε μας για δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας και κατάθεση προσφοράς.

Ομάδα καθαριστών εκπαιδευμένη στους γενικούς καθαρισμούς με πλήρως εξοπλισμένο όχημα έρχεται στην κατοικία σας, με κατάλληλα απορρυπαντικά και εργαλεία, μηχανήματα καθαρισμού και την κάνουν σαν καινούργια !!!

Ο χώρος σας σκουπίζεται με επαγγελματική ηλεκτρική σκούπα, τα πατζούρια σας πλένονται με πιεστικό μηχάνημα, τα μπάνια σας και η κουζίνα σας καθαρίζονται και απολυμαίνονται με καθαριστικά εργαλεία και τα πάντα καθαρίζονται με καινούργια πανάκια μικροινών με προσοχή και σεβασμό στην περιουσία σας.

Έχουμε την εμπειρία και την τεχνική κατάρτιση να καθαρίσουμε νεόχτιστες η ανακαινισμένες κατοικίες η επαγγελματικούς χώρους.

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μηχανήματα και τα ανάλογα απορρυπαντικά πετυχαίνουμε τον καλύτερο για τον πελάτη μας καθαρισμό, σεβόμενη πάντα την περιουσία του από τυχόν ζημιές και υπολείμματα.

Ειδικευμένος τεχνικός με μηχάνημα πλύσης-απόπλυσης και το ανάλογο απορρυπαντικό κάνει τα σαλόνια σας , τις πολυθρόνες, τις καρέκλες και τα στρώματά σας  σαν καινούργια.

Ο βιολογικός καθαρισμός εξαφανίζει τις οσμές, απολυμαίνει και σας προστατεύει από αλλεργίες.

Τα μηχανήματα και τα απορρυπαντικά είναι τελευταίας τεχνολογίας της εταιρείας Karcher.

Ειδικά για τα σαλόνια πρώτα σκουπίζονται με ειδική ηλεκτρική σκούπα, κατόπιν γίνεται προψεκασμός με ειδικό καθαριστικό που μαλακώνει τους ρύπους, και έπειτα ακολουθεί ο βασικός καθαρισμός με  μηχάνημα πλύσης-απόπλυσης, το οποίο ψεκάζει το διάλυμα με το απορρυπαντικό και ταυτόχρονα το αναρροφά.

Η όλη διαδικασία για ένα εξαθέσιο σαλόνι διαρκεί τουλάχιστον 3 ώρες και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό !!! 

Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και στο πλύσιμο των στρωμάτων.

Οι μοκέτες και τα χαλιά πρώτα σκουπίζονται, μετά καθαρίζονται με μηχάνημα πλύσης-απόπλυσης το οποίο πρώτα ψεκάζει, κατόπιν ψεκάζει και αναρροφά, και στο τέλος μόνο αναρροφά για να τα αφήσει όσο γίνεται πoιό στεγνά.

Όσο καλά και αν προσπαθείτε να κρατήσετε τα δάπεδά σας στην αρχική τους κατάσταση είναι ανέφικτο.

Δυστυχώς με τον καιρό συσσωρεύονται ρύποι στην επιφάνεια των πλακιδίων και άλατα και βρωμιές στους αρμούς.

Ειδικά στα μάρμαρα χρησιμοποιώντας ακατάλληλα απορρυπαντικά όπως παράδειγμα χλωρίνη η και άλλα όξινα δημιουργείται φθορά στην γυαλάδα και οι ρύποι εισχωρούν αλλοιώνοντας την όψη τους.

Εμείς με κατάλληλα μηχανήματα και απορρυπαντικά καθαρίζουμε και κατόπιν γυαλίζουμε τις επιφάνειες, επιτυγχάνοντας έτσι την άριστη συντήρηση και εμφάνιση των δαπέδων σας.